Buyazıyı ;bir köşe yazarı olarak değil bende burada anlatılmaya çalışılan çocuklardan biri olarak yazıyorum. Evlatlarınız ıçın herzaman en iyisini arzularsınız biliyorum.Kalıplaşmış bir tabir belki ama yemez yedirir giymez giydirirsiniz. Ki duyduğunuz sevgi gerçekten samimi ise onlar için bu fedakarlıklar bir yük gelmez.

Bu arada evlatlarını daha doğar doğmaz çöp tenekelerine yada cami avlularına bırakan cahil anne babaları;ya da çocuklarının üzerinde sigara söndüren insanlık dışı yaratıkları kesinlikle bu sözlerime dahil etmiyorum.

Ben gerçek evlat sevgisini bilen evlatlarını gördüğü anda yüreği titreyen ailelerden bahsediyorum.Bir ömür size kaç yıl biçilmişse vadeniz nekadarsa o kadar bir ömür,ailenizle…Hiç düşündünüz mü eksiğiniz nedir?ya da farkında olmadan onlara karşı yaptığım bir yanlışım var mı? diye.

Siz ne kadar evlatlarınız için en iyisini ister yada yaparsanız emin olun ki onlar sizi daha iyi görmek ve sizin onlara verdiğinizden daha fazlası sevgiyi size vermek isterler.Lütfen hayatınızda buna engel olacak davranışlarda bulunmayın.Kendinize verdiğiniz hertürlü zarar onların mutsuzluğu anlamına geliyor.

Hani her daim siz çocuklarınızı kötü alışkanlıklardan korumaya çalışırsınız ya bukez onlar sizi uyarıyorlar kötü alışkanlıklardan uzak durun diye. Hayattta kol kanat oldum dediğiniz varlıklarınızı yarım bırakmayın, istikrarınızın yoluna taş koymayın.

Henüz sizi tanımadan onu bu hayatta yanlız bırakmak ister misiniz?Yada onunla uzun yıllar paylaşıp hayaller kurup geleceğe dönük planlar yapıp bunlarala onu başbaşa bırakmak ister misiniz? soruyorum sizlere..!

Hayatın acımasız çok yönü var buda onlardan biri;sebeplerden kaçının bile bile içmeyin o kadehten.Daha açık söylemek gerekirse…

Sigara; ne zevk alınır, içinizi dumanla dolduruyor her anınızı bir an daha kısaltıyorsunuz.Alkol; belki haftada bir belki ayda bir ama asla gün aşırı değil!Aşırılık sonunda birçok örnek görüyoruz.Ah keşke demeyin ve dedirtmeyin.