pcanaydın, teknik direktör gerets ile yola devam edeceklerini de vurgulayarak, ”karşılaşmanın ilk yarısında gösterdiğimiz mücadeleyi bundan sonra grupta kalan 3 maçımızda da gösterirsek, turu geçebiliriz” diye konuştu.
psahaya giren taraftarlarla ilgili canaydın, ”onlar galatasaray’ın taraftarı değil. iyi bir galatasaraylı bunu yapmaz” dedi.
p-polat: ”turu geçmek mucize”-
pgalatasaray kulübü başkan yardımcısı adnan polat, karşılaşmadan önce galibiyete çok inandıklarını, ilk yarıda da bu doğrultuda iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi.
ppolat, ”maçın ikinci yarısında yediğimiz hatalı golden sonra takımda çözülmeler oldu ve yenilgi geldi. camiamızı üzdük. çok üzgünüz” dedi.
ptaraftarların tepki göstermesini doğal karşıladığını dile getiren polat, ”ancak maçın bitmesine daha 15 dakika varken gösterilen tepki yakışmadı ve bizi üzdü. sahaya girenler ise 3 serseri. onlar hakkında yorum yapmaya gerek yok” açıklamasını yaptı.
ppolat, teknik direktör erik gerets ile çalışmayı sürdüreceklerini de kaydederken, ”avrupa şampiyonlar ligi’nde artık gruptan çıkmamız mucizelere bağlı. grubun diğer maçında liverpool, bordeaux’yu 1-0 yendi. bordeaux ile aynı puandayız. uefa kupası için çalışacağız” diye konuştu
pbu arada istanbul valisi muammer güler, bu akşamki maç için stada ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmadığını bildirdi.
pmaç sonrası basın mensuplarına değerlendirmede bulunan güler, karşılaşma öncesi stada gelişte bir aksaklık olmadığını ifade ederek, ”dağılışta da bir sorun olacağını sanmıyorum. güzel bir orgazinasyon. herşey başarılı şekilde yürütüldü. keşke maçın sonucu da böyle güzel olsaydı. sahaya giren kişilerde de özel güvenliğin ihmali var. bu konuyu araştıracağız” dedi.